Jim Button en de Stad van de Draken

13 Jul 2019

Jim Button is een avontuurlijke jongen die op het kleine eiland Lummerland woont. Op een dag realiseert hij zich dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala.

De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

Voorproefje

Bekijk hieronder de Nederlands gesproken trailer van Jim Button & de Stad van de Draken.

Over de film

Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 28 augustus Jim Button & de Stad van de Draken uit in de Nederlandse bioscopen. Een superspannende familiefilm over de bekende Jim Button die de wijde wereld intrekt en Drakenstad trotseert met Stoomlocomotief Emma en Lucas de Machinist.

Jim Button & de Stad van de Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van Michael Ende. Jim Button was eerder ook te zien in de tekenfilmserie Jim Button en Lucas de Machinist.

Speelduur: 110 minuten
Kijkwijzer: vanaf 6 jaar

Filmposter: Jim Button & de Stad van de Draken – vanaf 28 augustus 2019 in de bioscoop te zien