Youtubers JoostSpeeltSpellen en Roedie kondigen landelijke theatertour aan

1 Jul 2020

De populaire gaming youtubers JoostSpeeltSpellen en Roedie gaan op een landelijke theatertour. Vanaf oktober 2021 gaan de twee youtubers langs alle grote theaters van Nederland met de theatervoorstelling Joost x Roedie – Uitgespeeld. Het is voor het eerst dat youtubers op deze schaal in het theater staan.

Theatervoorstelling door het land

De aankondiging van de première-voorstellingen eerder dit jaar werden met groot enthousiasme ontvangen door fans, het uitbreiden van de theatertour is daarom een logische stap.

De voorstellingen van dit jaar worden verzet vanwege de coronamaatregelen in het theater.

De huidige coronamaatregelen in het theater zorgen ervoor dat wij niet het spektakel kunnen garanderen dat we de fans hebben beloofd. Wij hebben daarom besloten de show in het volgende theaterseizoen te spelen.

Aldus youtuber Joost Bouhof. Fans die al tickets hebben gekocht kunnen deze bewaren of inwisselen bij het theater van aankoop.

Een spannende familievoorstelling

In de spannende familievoorstelling over vriendschap zien we hoe de twee gameyoutubers een afspraak maken met een mysterieuze zakenman. Als onderdeel van die afspraak moeten ze het theater veroveren. Dit lijkt ze voor de wind te gaan, tot de zakenman weer opduikt en de twee uit elkaar probeert te drijven. Is de vriendschap tussen Joost en Roedie sterk genoeg om de slinkse zakenman te weerstaan?

Over Joost en Rudi

Joost Bouhof (24) is bekend van het kanaal JoostSpeeltSpellen dat meer dan een half miljoen abonnees heeft. Joost is een bekend gezicht in het populaire YouTube programma Legends of Gaming en is hij de go-to game-expert voor o.a. het NOS journaal.

Rudi Wijnen (26) is met zijn YouTube kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim vierhonderdduizend volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube Nederland. Rudi is samen met Joost een vaste gast in het programma Legends of Gaming en heeft nog een kanaal met zijn broer Jaimzy.

Binnenkort bij jou in de buurt

De première-tour van Joost x Roedie – Uitgespeeld start in 2021 op 18, 19 en 20 oktober in het DelaMar theater Amsterdam en 22, 23 en 24 oktober in het Oude Luxor Rotterdam.

Voor meer informatie en de volledige speellijst ga je naar www.joostxroedie.nl. Daar vind je ook info voor ouders.