Kleurplaten van Tinkerbell

3 dec 2008

Zaterdag was-ie voor het eerst op televisie. Even daarvoor had ik ‘m al gedownload en gebrand voor mijn meiden: Tinkerbell.

Een verrassend leuke animatiefilm moet ik zeggen. Bij deze zijn er een paar kleurplaten van de Tinkerbell film op deze website gezet …

sara ~ op 12 mei 2012 om 22:54

ik vind deze tekening niet alleen geweldig maar deze website ook!!!!!!!!!!!!!!!

jaleeza ~ op 30 maart 2010 om 19:12

ik vindt het heel mooi en ik houd er van

Schubert ~ op 24 juli 2009 om 14:36

Ik ben vader van een meisje van 6. Hanna Montana, Dora en alle bekende kinderfiguurtjes. Hebben moet zij ze! Dus sowieso ook die van Tinkerbell. Eerlijk is eerlijk. Ik heb pas er van gehoord toen zij van de Balletschool (ze zit namelijk daar op les) een kleurplaatje voor a.s. woensdag gekleurd mee moet nemen. Nu de plaatjes bekeken te hebben moet ik toegeven dat ze adorable uitzien. Groeten vanuit zonnige Suriname!