Angry birds kleurplaten (36)

Op zoek naar Angry Birds kleurplaat? Dan zit je hier goed. Op deze pagina hebben we een heleboel leuke plaatjes van Angry Birds verzameld om te downloaden / printen en in te kleuren. Veel plezier ermee!

Angry Birds is een populair computerspel dat in 2009 verscheen. In Angry Birds nemen spelers controle over een zwerm boze vogels die proberen de eieren terug te krijgen die zijn gestolen door een groep gemene groene varkens. Bij elk spelniveau zijn de varkens beschermd door een constructie van wisselende materialen. Het doel van het spel is alle varkens te vernietigen. In hogere niveaus van het spel zijn er explosieve kratten en rotsen te vinden. Deze materialen kunnen door de vogels worden gebruikt om moeilijk te vernietigen varkens te bereiken.

Elk niveau start met het nummer, de typen en de volgorde van de vogels. Als alle varkens zijn vernietigd is het niveau voltooid, hetgeen aangeduid wordt met gejuich en een muziekje; vervolgens is het mogelijk het volgende niveau te spelen. Als niet alle varkens vernietigd zijn, volgt een honend geknor. Punten kan je krijgen voor het vernietigen van een varken, maar ook door varkens te beschadigen. Ook krijgt men punten als de uit ijs en/of hout bestaande delen van de constructie schade oplopen. Bonuspunten zijn te krijgen voor alle ongebruikte vogels. Bij het voltooien van een niveau krijgt de speler een, twee of drie sterren, afhankelijk van de behaalde score. Spelers kunnen elk niveau overdoen teneinde een zo hoog mogelijk score te behalen.

Over de Angry Birds is in 2016 ook een animatiefilm gemaakt: de Angry Birds Movie. In de herfst van 2019 komt er een vervolgfilm in de bioscoop.

Angry birds kleurplaten

  • Rovio
  • Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden