De Incredibles kleurplaten (31)

Print een coole kleurplaat van de familie met superkrachten: De Incredibles.

The Incredibles (2004) is een animatiefilm van Pixar over een gezin van superhelden. Vader Bob is supersterk, moeder Helen is eigenlijk Elastigirl en ook hun kids Violet, Dash en Jack-Jack hebben superkrachten. De familie Parr leidt een rustig bestaan in een Amerikaans voorstadje, waar ze noodgedwongen hun superkrachten verborgen houden. Totdat vader Bob (Mr. Incredible) zijn oude beroep van superheld weer oppakt en slaags raakt met de superschurk Syndrome en zijn moordlustige robot Omnidroid. De hele familie Incredible moet eraan te pas komen om de wereld te redden van Syndrome.

In de zomer van 2018 verschijnt eindelijk het langverwachte vervolg. In The Incredibles 2 staat niet Mr. Incredible (Bob), maar moeder Helen (superheldennaam: Elastigirl) centraal.

De Incredibles kleurplaten

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de site. Bovendien maak je kans op een handig bewaarblik met 24 Bruynzeel kleurpotloden of een etui met 20 Bruynzeel Twin point viltstiften.

Stuur je kleurplaat op

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.