bekijk mini Carbide kleurplaat

Ben je op zoek naar een stoere Fortnite Battle Royale kleurplaat? We hebben een heleboel afbeeldingen (wel bijna 100!) van dit populaire online computerspel voor je verzameld om uit te printen en in te kleuren.

TL;DR → Direct naar de kleurplaten

Fortnite Battle Royale is een online game van Epic Games waarin een groot aantal spelers (maximaal 100) met een parachute gedropt worden op een eiland om elkaar te bestrijden. Het spel is enorm populair en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld. Inmiddels is Fortnite alweer toe aan het negende seizoen. In de trailer hieronder zie je wat voor nieuwigheden er dit seizoen toegevoegd zijn.

Battle Royale speel je volgens het “last man standing” principe. Op het eiland moet je snel op zoek naar wapens om je tegenstanders uit te schakelen. Het gebied wordt steeds kleiner door een overtrekkende storm, waardoor je al snel andere spelers tegenkomt. Degene die als laatste overblijft, heeft gewonnen.

Fortnite Battle Royale is gratis. Bovendien is de game cartoonachtig en zitten er veel grappige spelelementen in. Dat verklaart waarom het spel in korte tijd zo populair is geworden onder jongeren. Het spel mag dan gratis zijn om te spelen, voor de skins moet je betalen. Met de verkoop van de — vaak nogal bizarre — skins verdient spelmaker Epic Games heel veel geld. Meer info lezen over Fortnite, zoals skins en items? Hier bekijk je alle skins en items.

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de website.

Stuur je kleurplaat op