Ice Age kleurplaten (28)

Ice Age is een serie van animatiefilms over het leven van een groep dieren in de prehistorie.

In deel 1 verhuizen de dieren naar het zuiden om de winterkou van de IJstijd te ontvluchten. Alleen Manfred de mammoet is op weg naar het noorden. Hij ontmoet Sid de luiaard, die – helemaal tegen Manfred’s zin in – mee wil gaan. Als ze onderweg een mensenbaby vinden, overtuigt Sid Manny dat ze het kind terug moeten brengen naar zijn familie.

In het tweede deel van Ice Age — Meltdown — nadert het einde van de IJstijd. De dieren genieten van de warme omgeving met zijn waterglijbanen en warme geisers. Dan ontdekken Manny, Sid en Diego dat hun paradijs zal overstromen en moeten ze iedereen waarschuwen en overhalen om te vluchten voor de verwachte overstroming.

Dawn of the Dinosaurs is het vervolg op Meltdown. Scrat wordt verliefd op een bevallig eekhoornmeisje. De mammoeten Manny en Ellie zijn in blijde verwachting van een baby. Ondertussen vindt Sid de luiaard een stel dino-eieren en probeert zijn eigen familie op te bouwen. Tijdens hun poging Sid te redden komen de Ice Age dieren terecht in een ondergrondse wereld.

Deel 4: Continental Drift. Nadat een heel werelddeel op drift is geraakt, worden de Ice Age helden gescheiden van de rest van de kudde. Een ijsberg moet uitkomst brengen om weer thuis te komen. Op een overzeese zoektocht  ontmoeten ze exotische zeemonsters, verkennen ze een compleet nieuwe wereld krijgen ze te maken met een club piraten. Ondertussen duurt de zoektocht van de sabeltandeekhoorn Scrat naar zijn geliefde eikennootje voort.

Ice Age kleurplaten

  • Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden