Playmobil Super 4 kleurplaten (8)

In de animatieserie Super 4 beleven Prins Alex, Ruby de Piraat, Gene de Agent en Twinkle de Elf spannende avonturen. Dit viertal neemt je mee naar verschillende werelden waar ze spannende dingen meemaken!

Alex

Prins Alexander (zelf wordt hij liever Alex genoemd) is de troonopvolger van Koningsland. Hij laat zijn luxe leven als prins achter zich en trekt de wijde wereld in, op zoek naar avontuur. Alex is de leider van het Super 4 team.

Ruby

Ruby is een vondeling en is opgegroeid op Buskruiteiland, in de woeste wereld van de piraten. Van het zoeken naar een schat gaat haar piratenhart sneller kloppen. Haar motto is ‘vriendschap boven alles’. Als haar vrienden in gevaar zijn, komt Ruby in actie.

Twinkle

Twinkle is een fee die het toveren nog niet helemaal onder de knie heeft. Zo heeft ze de koningin van Sprookjeseiland per ongeluk in een kikker omgetoverd. Haar enthousiasme en positieve energie zorgen voor de teamspirit van Super 4.

Gene

Agent Gene woont in Technopolis. Voor elk probleem zoek hij een rationele verklaring, waardoor hij koel en berekend overkomt. Hij is wel de uitvinder van alle Super 4 gadgets.

Meer lezen over Super 4