Pokémon kleurplaat – trainers Ash & May

Pokémon kleurplaat

bekijk trainers Ash & May kleurplaat

Print een gave kleurplaat van een Pokémon!

Pokémon (een samenvoegsel van Pocket Monsters) zijn wezens die door Pokémon trainers worden opgeleid om tegen andere Pokémon te vechten. Er zijn veel verschillende soorten Pokémon, elk met hun eigen krachten, eigenschappen en zwakke punten. Van Pokémon zijn er door de jaren heen al heen wat Nintendo spellen (Gameboy, DS, Wii) verschenen. In 2016 is de Pokémon-gekte in alle hevigheid losgebarsten met de introductie van het smartphone spel Pokémon GO.

Voor zijn tiende verjaardag krijgt Ash een Pokémon cadeau! Professor Oak geeft hem de keus uit drie Pokémon: Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Helaas verslaapt Ash zich en er is er nog maar een over, dat is Pikachu. Ash wil de beste Pokémon trainer ter wereld worden en begint aan een grote uitdaging: de zoektocht naar alle andere Pokémon.

Van nog niet alle Pokémon op de kleurplaten hieronder weten we de namen. Dus ... als jij ons kan helpen om de namen aan te vullen, dan zou dat echt supertof zijn! Als je de ontbrekende namen in de comments zet, dan zorgen wij ervoor dat ze bij de goede kleurplaat komen.

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de website.

Stuur je kleurplaat op