Raveleijn kleurplaten (5)

Print een kleurplaat van het verhaal van Raveleijn. Raveleijn is een boek van kinderboekenschrijver Paul van Loon. In de Efteling is er een Raveleijn attractie en er is ook een televisieserie.

In het bos vlakbij zijn nieuwe huis ontdekt Joost een oude stadspoort. Een stel raven leiden hem samen met zijn broers en zussen door de poort, waarin gebeiteld staat ‘Raveleijn, waar raven ruiters zullen zijn’. De kinderen veranderen op slag in volwassen ruiters en de raven in prachtige paarden. In het graafschap Ravenbosch wacht hen een spannend avontuur. Zal het ze lukken om de stad Raveleijn te redden uit de handen van de verschrikkelijke graaf Olaf Grafhart?

Check — voordat je aan het kleuren slaat — ook even het dronevlucht filmpje van De Efteling hieronder. Hele mooie beelden van een leeg en verstild sprookjes- en attractiepark.

Meer info? Check de Efteling Raveleijn website

  • De Efteling
  • Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de site. Bovendien maak je kans op een handig bewaarblik met 24 Bruynzeel kleurpotloden of een etui met 20 Bruynzeel Twin point viltstiften.

Stuur je kleurplaat op

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.