Sonic Hedgehog kleurplaten (40)

Print een leuke kleurplaat van Sonic of een van de andere personages uit de bekende & populaire Sega computerspellen. We hebben een heleboel mooie plaatjes van Sonic voor je verzameld. Ook van de live-action film uit 2020 hebben we een paar kleurplaten. Veel kleurplezier!

Sonic Hedgehog is de blauwe egel met de rode hardloopschoenen. Sonic staat bekend om zijn enorme snelheid. Hij kan net zo snel achteruit als vooruit rennen. Zijn belangrijkste aanvalswapen is de zogenaamde spin dash, waarbij hij zich tot een bal oprolt en dan met grote snelheid tegen zijn vijanden opbotst.

In de live-action film uit 2020 komt Sonic via een portal in de mensenwereld terecht. Samen met zijn nieuwe menselijke vriend Tom Wachowski moet hij proberen om Dr. Robotnik te stoppen. Deze gemene en knettergekke wetenschapper wil Sonic van zijn superkrachten beroven om te wereld te overheersen.

Sonic Hedgehog kleurplaten

  • Sega
  • Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de site. Bovendien maak je kans op een handig bewaarblik met 24 Bruynzeel kleurpotloden of een etui met 20 Bruynzeel Twin point viltstiften.

Stuur je kleurplaat op

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.