The Lego Movie kleurplaat – Rex uit LEGO Movie 2

The Lego Movie kleurplaat

bekijk Rex uit LEGO Movie 2 kleurplaat

Op zoek naar een leuke kleurplaat van de LEGO Movie films? Dan zit je hier goed. Op deze pagina hebben we een aantal toffe plaatjes van The LEGO Movie én de vervolgfilm De LEGO Film 2 voor je verzameld om in te kleuren. Veel plezier!

The LEGO Movie

The Lego Movie speelt zich af in de Legostad Bricksburg. Hier woont en werkt Emmet, de hoofdpersoon van de film. Emmet is een doodnormaal Legofiguurtje. Als hij wordt aangezien voor de redder van de wereld komt Emmet terecht in een avontuur om te voorkomen dat een superslechterik het hele universum aan elkaar smelt.

De LEGO Film 2 (The LEGO Movie 2 - The Second Part)

https://youtu.be/X-2fmnBbh7c

In de vervolgfilm krijgen de inwoners van Steenstad te maken met een nieuwe dreiging: LEGO Duplo-indringers uit de ruimte! Deze boeven maken alles sneller kapot dan dat de boel weer herbouwd kan worden. Om de rust in het LEGO-universum te herstellen reizen Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar onbekende werelden — waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Hun moed, creativiteit en vaardigheden als meesterbouwers worden danig op de proef gesteld.

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de website.

Stuur je kleurplaat op