Toy Story kleurplaten (85)

Op zoek naar een leuke Toy Story kleurplaat. Dan zit je hier goed. We hebben een heleboel (wel meer dan 80!) mooie plaatjes voor je verzameld om in te kleuren.

Als er geen mensen in de buurt zijn komt speelgoed tot leven. In de Toy Story animatiefilms van Pixar draait het om het speelgoed van Andy.

Toy Story (1995)

Andy’s favoriete speelgoed is de cowboy Woody. Voor zijn verjaardag krijgt Andy een nieuwe pop — Buzz Lightyear — een ruimteactiefiguur. Al snel krijgen Woody en Buzz ruzie. Woody is jaloers, omdat Buzz Lightyear de nieuwe favoriete actiefiguur van Andy dreigt te worden.

Toy Story 2 (1999)

Woody wordt gestolen door een gemene speelgoedverzamelaar. Buzz, Jessie, Bullseye en de rest van de bende moeten hem redden, voordat Woody in een museumcollectie terecht komt.

Toy Story 3 (2010)

Andy is inmiddels 17 en maakt zich klaar om te gaan studeren en op kamer te gaan wonen. De speelgoedfiguren worden per abuis naar een kinderdagverblijf gebracht in plaats van naar zolder. Woody moet het andere speelgoed ervan overtuigen dat ze niet in de steek zijn gelaten door Andy en dat ze terug naar huis moeten gaan.

Toy Story 4 (2019)

Woody en zijn vrienden krijgen een nieuw lid van de speelgoedfamilie: Forky. Ze maken een reis langs oude en nieuwe vrienden en ontdekken hoe groot de wereld kan zijn voor een speelgoedfiguur.

Toy Story kleurplaten

  • Pixar
  • Alleen persoonlijk gebruik - Afbeeldingen zijn het eigendom van de respectievelijke rechtenhebbenden