Tron Legacy kleurplaat – Kevin en Sam Flynn bij Quorra

Tron Legacy kleurplaat

bekijk Kevin en Sam Flynn bij Quorra kleurplaat

Print een kleurplaat van de Disney science fiction film Tron Legacy.

Toen Sam Flynn nog maar een jongetje was verdween zijn vader Kevin — een computerprogrammeur — spoorloos. Twintig jaar later krijgt Sam bezoek van Alan Bradley, een oud-collega van zijn vader. Alan beweert dat Kevin nog leeft en dat hij terug te vinden is in diens vroegere hal met arcade videospellen. Sam gaat op onderzoek uit in de speelhal. Wanneer hij een verborgen kamer ontdekt wordt hij opgezogen in een virtual reality wereld.

Het is dezelfde wereld waarin zijn vader Kevin zo'n 20 jaar eerder terecht kwam, toen hij met Alan's programma Tron de strijd moest aangaan met het Master Control Program. Maar ondertussen is de wereld heel wat gevaarlijker en geavanceerder geworden. In de strijd tegen een kwaadaardig computerprogramma krijgt Sam hulp van de mysterieuze Quorra. Zij weet dat Kevin nog leeft en noemt hem the Creator. Als Sam erin slaagt om de Tron arena te overleven, maakt hij een kans om zijn vader terug te vinden.

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de website.

Stuur je kleurplaat op