Kom naar de Just Dance Party

22 Oct 2019

Op 5 november komt dé dansgame van het jaar Just Dance 2020 uit, maar nog leuker is dat Just Dance dit jaar haar 10-jarig jubileum viert. Dat laten we natuurlijk niet voorbij gaan zonder een feestje! Tijdens de herfstvakantie van 23 t/m 27 oktober is er een echte Just Dance Party in Hoog Catharijne Utrecht en jij bent uitgenodigd. Speel Just Dance 2019 op de Just Dance Stage en win te gekke prijzen, zoals een rol in Just Dance 2020, een Nintendo Switch en een bezoek aan de Just Dance studio in Parijs!

https://youtu.be/h9j_m-xkSwQ

Tijdens de Just Dance party in Hoog Catharijne Utrecht kan het publiek meedoen aan de volgende activiteiten:

 • Just Dance Studio
  Tover jezelf om tot een waanzinnige dansende avatar, neem je bewegingen op en deel je korte dansfilmpje op sociale media! Gegarandeerd speelplezier voor iedereen!
 • Just Dance Photocall
  Poseer als een echte danser, met outfits en accessoires die zijn geïnspireerd door de game, en hou er een geweldig aandenken aan over.
 • Just Dance Make Up
  Wil je eruitzien als een artiest of een bekend personage van Just Dance? Dan moet je bij de Make Up zijn!
 • Just Dance Stage
  Als je met vrienden en familie op Just Dance 2019 wilt dansen moet je hier zijn. Iedereen die ouder is dan 13 jaar mag meedoen om kans te maken op een Nintendo Switch, en misschien verschijn jij wel in de game. Er is geen jury aanwezig om je dans te beoordelen: alleen je score telt. Je kunt dus de hele week komen oefenen en je beste highscore insturen.

Just Dance 2020

Just Dance is de #1 muziekgamefranchise aller tijden! De nieuwste Just Dance-game Just Dance 2020 viert 10 jaar samen dansen met 40 nieuwe monsterhits, betoverende werelden en exclusieve verrassingen. Voeg je bij de Just Dance-community met meer dan 120 miljoen spelers wereldwijd en zet de dansvloer in vuur en vlam. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt om te dansen, Just Dance is er voor elke gelegenheid! Wil je calorieën verbranden? Dans dan in de populaire Sweat-modus. Zelfs de kleintjes kunnen meedoen in de speciale Kids-modus. En ken je Just Dance Unlimited, de dance on demand-streamingservice, al? Hiermee krijg je toegang tot meer dan 500 nummers en creëer je eigen afspeellijsten voor jouw eigen Just Dance-feestjes.

Just Dance 2020 verschijnt op 5 november voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii.

De Just Dance Party is van woensdag 23 t/m zondag 27 oktober gratis te bezoeken in Hoog Catharijne Utrecht in de Stijlkamer.