L.O.L Surprise! neemt de catwalk over

12 Oct 2022

MGA Entertainment richt de spotlights op de glamoureuze nieuwe L.O.L Surprise! poppen, die nu verkrijgbaar zijn in Nederland en België. De set geeft kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit los te laten op heel veel verschillende outfits en haarstijlen.

In totaal zijn er wel maar dan 320 combinaties samen te stellen. Zo zijn er twee verschillende modepoppen — Missy Frost en La Rose — van wie de outfits kunnen kunnen worden gepimpt, verwisseld en omgekeerd. De andere twee poppen in de nieuwe lijn zijn ‘hair’ dolls — Lady Braids en Twist Queen. Bij hen ligt de nadruk sterker op de kapsels van de poppen. Het uitbrengen van de poppen gaat gepaard met een speciale L.O.L Surprise!-bustour door Nederland en België en de release van de energieke popsong ‘Fashion Show’, die nu te beluisteren is op Spotify.

Missy Frost & La Rose

Missy Frost is niet te missen op de catwalk dankzij haar schitterende outfit en haar glanzende, ijsblauwe haardracht. Datzelfde geldt voor La Rose, die direct alle aandacht naar haar toe trekt met haar roze outfit.

L.O.L. Surprise! Missy Frost

Samen vormen ze de modepoppen in deze collectie en ze dromen ervan om op de cover van het prestigieuze Fashion B.B.-magazine te schitteren. Kinderen kunnen hen helpen om deze droom realiteit te laten worden door hun looks te transformeren, kledingstukken om te keren en unieke kleurencombinaties samen te stellen.

Lady Braids & Twist Queen

Krullend haar, golvend haar, stijl haar of toch één of meerdere vlechten? Of misschien wel een combinatie? Lady Braids en Twist Queen zijn gezegend met perfect haar om creatief mee aan de slag te gaan en nieuwe haarstijlen uit te proberen.

Deze Hair Dolls worden geleverd met W.O.W. Magic Mousse en verschillende stylinghulpmiddelen, zodat kinderen binnen het half uur een kapsel kunnen creëren die helemaal klaar is voor de catwalk. Combineer deze unieke haarstijlen met in het oog springende mode en gedetailleerde accessoires om de look helemaal af te maken.

L.O.L. Surprise! Twist Queen

De wielen van L.O.L. Surprise!-bus gaan rond en rond

Om de lancering van de L.O.L. Surprise! Fashion Show-collectie te vieren nodigen we iedereen uit om op 26 oktober een bezoekje te brengen aan de ToyChamp in Genk. Voor de deur stopt hier namelijk de speciale L.O.L. Surprise!-bus.

Kort daarna, op 28 oktober, is de bus ook te verwachten voor de ToyChamp in Roermond, zodat ook fans uit Nederland de kans krijgen om kennis te maken met de L.O.L Surprise! Fashion Show-poppen.

Speelgoed van het Jaar

Onlangs werd de L.O.L. Surprise! Fashion Show Missy Frost-pop uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar binnen de poppen-categorie. Een deskundige vakjury heeft de pop onder de loep gelegd en deze op basis van verschillende pijlers beoordeeld: originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met de categorie en duurzaamheid. Ook is Missy Frost nog in de race voor de publieksprijs. Fans kunnen stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl en kans maken op een mooi spellen- en speelgoedpakket.

Milaan Fashion Week

Mode en L.O.L. Surprise! zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast liefde voor stijl en kleding draagt het merk uit dat iedereen volledig zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen zijn eigen, unieke stijl moet kunnen laten zien. Om deze kernwaarden te vieren was L.O.L. Surprise! — samen met Rainbow High — ook vertegenwoordigd op de Milaan Fashion Week. De twee jonge, talentvolle modeontwerpers Francesca Cottone en Casa Preti lieten hier ontwerpen zien die zijn geïnspireerd zijn op de populaire poppencollecties.

Prijs en beschikbaarheid

De L.O.L. Surprise! Fashion Show-poppen hebben een adviesprijs van €46,99 per stuk en zijn nu verkrijgbaar bij onder andere Intertoys, Dreamland, Toychamp en Bol.com.