Lancering LEGO Worlds voor Nintendo Switch

5 Sep 2017

LEGO Worlds — een heelal vol fantasierijke werelden van digitale LEGO-steentjes waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en bouwen — is vanaf 6 september 2017 beschikbaar voor Nintendo Switch.

In LEGO Worlds op Nintendo Switch kunnen spelers op een creatief avontuur gaan en verborgen schatten ontdekken in allerlei leuke en fantastische omgevingen waar werelden tot leven komen met een duizelingwekkende hoeveelheid voertuigen en wezens – van zombie cheerleaders op gorilla’s tot holbewoners met waterpistolen, in duikboten, stuntvliegtuigen en op off-road motoren. De omgevingen en creaties komen tot leven hoe je maar wilt: door steen voor steen te bouwen, door enorme kant en klare LEGO bouwwerken neer te zetten of door gebruik te maken van krachtige gereedschappen om het landschap vorm en kleur te geven.

LEGO Worlds op Nintendo Switch biedt spelers ook de expositie van steenconstructies, met een roulerende selectie van gebouwde modellen, inclusief nieuwe personages, wezens, voertuigen, rekwisieten en voorwerpen uit thematische LEGO-speelsets, plus toegang tot regelmatige gratis updates.

De launchtrailer bekijk je hieronder.

De fysieke versie is te koop voor € 39,99 en biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten: het onlangs uitgekomen Classic Space en het nieuwe Monsters-pakket. De digitale versie, verkrijgbaar voor € 29,99, bevat het basisspel. De DLC is afzonderlijk te koop in de eShop voor € 3,99 per stuk.

LEGO Worlds is ook verkrijgbaar voor het PlayStation 4 spelsysteem, de Xbox One en op STEAM.