LEGO City Undercover

5 Apr 2017

Warner Bros, TT Games en de LEGO hebben vandaag de lancering aangekondigd van LEGO CITY Undercover. Een avontuur boordevol actie waarin spelers in de huid kruipen van geheimagent Chase McCain om de wrede Rex Fury op te sporen. Om zo eindelijk een eind te maken aan de misdaadgolf in de stad.

In LEGO CITY Undercover kunnen spelers op ontdekkingstocht gaan door de uitgestrekte open-wereldmetropool van LEGO CITY, met meer dan 20 unieke wijken, autodieven, voertuigen, wispelturige wezens, verdwaalde varkens en honderden objecten om te verzamelen. Ook bevat LEGO CITY Undercover voor het eerst een modus voor twee spelers, waarin gamers gezamenlijk misdadigers kunnen opsporen.

Chase McCain is een getalenteerde man. Hij kan kiezen uit acht vermommingen. Elke vermomming heeft unieke vaardigheden en talenten waarmee hij in alle uithoeken kan infiltreren en toegang krijgt tot plaatsen die onbereikbaar zijn voor anderen. Chase wordt vergezeld door officier Frank Honey, hoofd van de politie in Dunby, en paramedicus Natalia Kowalski. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 300 vrij te spelen en speelbare personages die de spelers tijdens hun avontuur zullen tegenkomen. Het spel bevat 15 speciale missies die moeten worden voltooid en combineert grappige en originele verhalen met de kenmerkende LEGO-humor waar spelers van alle leeftijden dolle pret aan zullen beleven.

LEGO CITY Undercover is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar en is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Windows-PC. De adviesprijs is € 59,99.