Lego DC Super-Villains verhaaltrailer

22 Aug 2018

De nieuwe LEGO DC Super-Villains trailer duikt in het verhaal van de game en laat spelers zien waarom ze hun innerlijke superschurk moeten omarmen.

Je ontdekt hoe een groentje het kwaad moet bestrijden en samenwerken met het beste van de slechten — waaronder de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen — om de planeet te redden.

DC Super-Villains is de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkenverhaal plaatst vol favoriete locaties en personages uit het DC-universum.

In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het Justice Syndicate. Beruchte DC-superschurken uit de Legion Of Doom ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen.

De game is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.