LEGO en DUPLO inzamelactie voor vergeten kinderen

26 Nov 2015

December is voor velen een tijd van gezelligheid en cadeautjes. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Ook in Nederland leven veel kinderen in armoede of in sobere opvangcentra. Deze kinderen krijgen vrijwel nooit cadeautjes. SpeelGoedNL is daarom een actie gestart om gebruikte LEGO® en DUPLO® in te zamelen voor deze ‘vergeten’ kinderen.

SpeelGoedNL is als retailer gespecialiseerd in LEGO en ander kwaliteitsspeelgoed. Vanwege de relatief hoge prijs van LEGO komt dit mooie, educatieve speelgoed zelden terecht bij armere gezinnen of opvangcentra. SpeelGoedNL trekt zich het lot van deze kinderen aan en is daarom een inzamelactie gestart. Tijdens de maanden november en december kan iedereen gebruikte en nieuwe LEGO of DUPLO inleveren bij de winkels van SpeelGoedNL. Het bedrijf vult de donaties aan met nieuwe LEGO en DUPLO.

Alle ingeleverde LEGO en DUPLO komt via de Stichting Het Vergeten Kind (voorheen de Guusje Nederhorst foundation) en de Speelgoedbank Amalia terecht bij arme gezinnen en enkele opvangcentra. Zo wordt december ook voor deze kinderen een feestmaand!

Iedereen die mee wil doen kan tot en met 31 december LEGO of DUPLO inleveren bij de volgende winkels:

  • SpeelGoedZwolle (Sassenstraat 70, Zwolle)
  • SpeelGoedEde (Galvanistraat 12-1 Ede)
  • SpeelGoedHoogezand (Industrieweg 12, Hoogezand)
  • SpeelGoedDoetinchem (IJsselkade 7A, Doetinchem)

Meer informatie over de actie is te vinden op www.speelgoednl.nl/inzamelactie