LEGO Harry Potter: Collection nu te koop

6 Nov 2018

Spelers reizen door alle acht films vol magische avonturen in een geremasterde compilatie van LEGO Harry Potter videogames.

De LEGO Harry Potter: Collection combineert de kenmerkende humor van LEGO-games met de uitgebreide Wizarding World in een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. De compilatie bevat de inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Voor het eerst is LEGO Harry Potter: Collection ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Xbox One.

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 is gebaseerd op de eerste vier films — Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker. Zo kunnen fans de eerste vier jaar van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO beleven.

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 leidt de spelers door de laatste vier films — Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins en Harry Potter en de Relieken van de Dood 1 & 2. Hierin beleven ze de laatste jaren van Harry aan Zweinstein en zijn strijd tegen Heer Voldemort in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Dit avonturenspel zit boordevol actie en bevat tevens twee eerder uitgegeven downloadbare pakketten (DLC’s):

  • een pakket met personages zoals Goderic Griffoendor, Harry (kerstbal), Helga Huffelpuf, Smalhart (dwangbuis), Loena Leeflang (leeuwenkop), Foppe, Hermelien (roze jurk), Ron Wemel (geest), Rowena Ravenklauw en Zalazar Zwadderich
  • een pakket met toverspreuken zoals Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors en Tentaclifors