LEGO Jurassic World beschikbaar voor de Nintendo Switch

18 Sep 2019

LEGO Jurassic World, een bruisend avonturenspel geïnspireerd op de vier Jurassic World-films is nu verkrijgbaar voor een nieuw platform: Nintendo Switch. Het spel ondersteunt ook de handheld-modus en kan worden gespeeld op de Nintendo Switch Lite.

LEGO Jurassic World zit boordevol actie en spannende avonturen en toont onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in LEGO-vorm. Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig verkennen.

Spelers kruipen in de huid van heldhaftige filmpersonages, zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en vele andere in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar barnsteen met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Spelers gebruiken het verzamelde DNA om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden te mengen of te combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch heeft een PEGI-classificatie van 7 jaar en ouder en is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 34,99. Het spel is ook verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch bevat de volgende (eerder uitgebrachte) DLC-pakketten:

  • Jurassic World DLC-pakket: biedt toegang tot zes nieuwe personages, twee nieuwe voertuigen, de JURASSIC Response Unit, de JURASSIC WORLD Shuttle en meer.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 1: je krijgt toegang tot drie personages: Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby en een nieuw voertuig: het Animal Control-voertuig.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 2: geeft toegang tot drie personages en een voertuig: Jurassic Park-helikopterpiloot, Lex en Tim Murphy en Dr. Ian Malcolms cabriolet.

Meer info?

Kijk op onderstaande social media kanalen voor meer informaie.