LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – het universum is van jou!

12 Jun 2019

Beleef jouw favoriete momenten uit de negen Star Wars-films
in een gloednieuwe LEGO-videogame.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is een gloednieuwe console game waarin spelers onvergetelijke momenten en actie beleven, verteld met de unieke LEGO humor. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de meest uitgebreide LEGO Star Wars-game ooit. Het bevat alle negen Skywalker-films, zoals het langverwachte slot van de reeks, Star Wars: The Rise of Skywalker. In de game, die in 2020 uitkomt, duiken spelers in de uitgebreide saga en kunnen ze talloze personages en voertuigen gebruiken om hun eigen unieke reis door het universum te maken.

https://youtu.be/iVVu_cBvLJY

Vrienden en familie kunnen rechtstreeks hun favoriete saga-film induiken en onvergetelijke Star Wars-momenten beleven in een vernieuwde versie met de typische humor van LEGO. Spelers kunnen bij het begin beginnen met Star Wars: The Phantom Menace, de originele trilogie aanvangen met Star Wars: A New Hope of direct starten met Star Wars: The Last Jedi of Star Wars: The Rise of Skywalker, die allebei hun LEGO Star Wars-speldebuut maken. Van de Geonosis-woestijn tot de moerassen van Dagobah en de sneeuwvelden van de Starkiller-basis: als speler kun je elke planeet altijd opnieuw bezoeken, in welke volgorde je maar wilt. Je hebt de vrijheid om in het hele universum op avontuur te gaan.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft de meest uitgebreide line-up van speelbare personages in de LEGO Star Wars-reeks, met de grootste legendes uit alle tijdperken van de Skywalker-saga. Spelers kunnen in de rol van hun favoriete personages kruipen, zoals Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en talloze andere helden en het opnemen tegen de krachten van het kwaad. Ze kunnen ook aan de duistere kant vechten als Darth Vader, keizer Palpatine, Kylo Ren en meer. Daarnaast kunnen ze de beste voertuigen uit het heelal besturen. Denk bijvoorbeeld aan reizen op lichtsnelheid in de Millennium Falcon om aan de keizerlijke ruimteschepen te ontsnappen, het opnemen tegen TIE-fighters van de First Order in X-Wings van het Verzet of podracen op Tatooine.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga wordt door uitgebracht voor de Xbox One, Nintendo Switch, het PlayStation 4 computer entertainmentsysteem en pc.