LEGO The Incredibles computergame nu verkrijgbaar

27 Jun 2018

In de LEGO The Incredibles videogame beleven spelers de spannende avonturen van hun favoriete Incredibles-personages in scenes uit de Disney • Pixar-films The Incredibles en The Incredibles 2, die nu in de bioscopen te zien is.

Ontdek de buitengewone vaardigheden van de familie Parr en werk in teamverband om unieke superkrachten te maken en de iconische helden te helpen de misdaad te bestrijden in een LEGO-wereld vol spanning en plezier. LEGO Disney • Pixar’s The Incredibles is nu beschikbaar voor het PlayStation 4, de Xbox One en PC. Op 4 juli verschijnt de videogame voor de Nintendo Switch.

“In LEGO Disney • Pixar’s The Incredibles kunnen spelers in teamverband spelen en genieten van de creatieve uitdagingen”, aldus Sean William McEvoy van de LEGO Group. “Vrienden en familie kunnen de samenwerkingsmogelijkheden en een aantal superkrachten gebruiken, zoals de transformaties van Elastigirl en de verbluffende snelheid van Dash, en de indrukwekkende vaardigheden van de helden toepassen om te ontsnappen uit lastige situaties.”

Spelers worden aangemoedigd om samen te werken door de vaardigheden en unieke krachten van de familie Parr te combineren om misdaad te bestrijden en het gezinsleven in goede banen te leiden. Het spel vereist teamwerk, waarbij de unieke krachten van elk familielid moeten worden ingezet. De supersterke Meneer Incredible steunt op de flexibele transformaties van Elastigirl om over gevaarlijke afgronden te komen en de supersnelle Dash maakt gebruik van Violets krachtvelden om gevaarlijke veiligheidssystemen te ontmantelen.

Ook bevat het spel bevat een uitgebreide open wereld vol ‘misdaadgolven’. Tijdens deze missies moeten de spelers moeilijke opdrachten voltooien en het opnemen tegen slechteriken, zoals de Underminer en Bomb Voyage. Elke wijk wordt beheerst door een geniepige schurk. De speler moet zijn snode plannen verijdelen, de stad van de misdaad bevrijden en verzamelvoorwerpen en speciale paaseieren met Pixar-thema’s vrijspelen.

Spelers kunnen fantastische LEGO-bouwwerken maken, alleen of samen met familie en vrienden in de co-opmodus voor twee spelers. Verder kunnen ze hun eigen superkrachtige held tot leven roepen met een hulpmiddel in de stijl van de excentrische ontwerpster Edna Mode. Er zijn een groot aantal mogelijkheden om het uiterlijk en de vaardigheden van hun personage aan te passen.