Lucilla & Fara Bellinga zingen promosong van De expeditie van familie Vos

24 Nov 2020

Lucilla en Fara Bellinga hebben de promosong van De expeditie van familie Vos gezongen. Het vrolijke nummer heet ‘Samen de wereld aan’. Lucilla heeft zelf ook een rol in de avontuurlijke familiefilm. Ze speelt Saar, het kleine zusje van de hoofdrolspeler Teun. De expeditie van familie Vos speelt zich af in de Efteling en neemt je mee op een spannende speurtocht naar een bijzonder sprookjesboek. De film draait vanaf 16 december in de bioscoop.

Het verhaal

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt.

Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?