Meesterstunt: op 30 en 31 januari voor vijf euro naar Omniversum in Den Haag

24 Jan 2020

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari, bij de onderwijsstaking, heeft het Haagse filmtheater Omniversum een stunt in petto voor alle kinderen, ouders, juffen en meesters.

Voor slechts vijf euro per film kun je dan tot en met 17.00 uur naar de spectaculaire grootbeeldfilms

  • Australia, Oceans
  • Our Blue Planet
  • Pandas, A New Story
  • Superpower Dogs
  • Wild Canada

Oceans, Our Blue Planet

In Oceans, Our Blue Planet ga je met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven oceanen. Kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, ingenieuze lipvissen, intelligente octopussen en yetikrabben die de show stelen.

Meer lezen

Pandas, a New Story

Pandas, A New Story is een spannende, grappige en ontroerende grootbeeldfamiliefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Meer lezen

Superpower Dogs

Deze inspirerende IMAX-film is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. In Superpower Dogs ontmoet je opmerkelijke honden die levens redden en ervaren de bijzondere band van de dieren met hun baasjes.

Meer lezen

Wild Canada

Het Great Bear Rainforest, waar de First Nations-volkeren leven, is een van de wildste, onaangetaste plekken op aarde. Het is de thuisbasis van grizzlyberen, wolven, zee-otters, bultruggen en de zeldzame Spirit beer.

Meer lezen

Australia

In Australia – the great outback – word je meegenomen op een trip Down Under, een van de meest diverse landen ter wereld waar de vreemdste wezens wonen.