Monster Buster Club kleurplaten

26 sep 2008

Op Jetix start volgende week een nieuwe tekenfilmserie: Monster Buster Club. Oftewel in het kort – MBC.

Monster Buster Club gaat over drie kinderen die proberen om samen met het buitenaardse meisje Cathy, hun stad te redden van een invasie door aliens.

Op leukvoorkids.nl staan alvast een paar kleurplaten van Monster Buster Club

imro ~ op 3 november 2010 om 13:21

hij is leuk maar ik vind hem beetje eng hoor tenminste hij is leuk maar ik geef(138)punten Groetjes imro

shanna ~ op 28 maart 2010 om 10:01

Ik vindt dat de monster buster club(mbc) gewoon op de tv moet blijven want het zijn hele leuke series. Ik kijk er zelf ook heel vaak naar ,maar ze moeten eens nieuwe uitzenden. Want steeds herhaling herhaling herhaling ik tog ook niet leuk of wel soms? Groetjes Shanna Lips