De monsterlijke studentenverenigingen van Monsters University

20 Apr 2013

In de aanloop naar de release van Monsters University – het vervolg op Monsters Inc – zijn er grappige plaatjes online gezet van de studentenverenigingen op MU:

  • OOZMA KAPPA (OK)
  • ROAR OMEGA ROAR (RΩR)
  • SLUGMA SLUGMA KAPPA (EEK)
  • ETA HISS HISS (HSS)
  • JAWS THETA CHI (JOX)
  • PYTHON NU KAPPA (PNK)

Monsters University studenten

Klik op de plaatjes voor een grotere versie.

Meer weten over de verenigingen? Hieronder vind je meer info.

OOZMA KAPPA (OK)

Oozma Kappa is een gezonde verzameling van gezellige mislukkelingen. De schattige gasten van OK zoeken elkaar op vanwege hun onvermogen om te slagen voor het Bangmakers lesprogramma. Omdat ze maar met zijn vieren zijn hebben ze niet eens genoeg leden om mee te doen in de Scare Gamers. Wat ze tekort komen in griezeligheid en zelfvertrouwen compenseren ze met hun hartelijkheid.

ROAR OMEGA ROAR (RΩR)

Het Roar Omega Roar (RΩR) broederschap is het beste van het beste. Ze zijn de slimste, meest vaardige en griezeligste monsters op Monsters University, afkomstig uit families met een lange trotse geschiedenis van Bangmakerij.  De RΩRs zijn onberispelijk in hun kleding, maar medogenloos in hun acties. Ze zien zichzelf als de eliteclub op de universiteitscampus. De RΩRs worden geleid door Johnny Worthington, die het RΩR-studentenhuis leidt als een vorst. Ze zijn erop gebrand om hun reeks van zeges in de Scare Games een vervolg te geven.

SLUGMA SLUGMA KAPPA (EEK)

De atletiekmeiden van Slugma Slugma Kappa (EEK) brengen de dag meestal door met workouts en hardloopoefeningen om hun Bangmaakvaardigheden te perfectioneren. Hun inwijding bestaat uit een triathlon. Gezamelijke 24/7 trainingen heeft hun onderlinge band supersterk gemaakt. Deze meiden zijn klaar om elk ander monster te verslaan als het aankomt op sportieve workouts of Bangmakerij.

ETA HISS HISS (HSS)

Eta Hiss Hiss (HSS) is een van de oudste studentenverenigingen van Monster University. De leden van HSS zijn mysterieus en angstaanjagend. De dames mogen dan bleek, ondoorgrondelijk en teruggetrokken zijn, ze zijn felle tegenstanders en zo hard als staal. Hun beroemdste afgestudeerde lid is nog steeds aanwezig op Monsters University: decaan Hardscrabble.

JAWS THETA CHI (JOX)

Een stelletje spierbundels, maar gespeend van hersenkracht, dat zijn de kenmerken van Jaws Theta Chi (JOX). De leden van het JOX broederschap zijn vergroeid met hun opvallende letterjacks. De JOX zijn medogenloze tegenstanders die er alles voor over hebben om hun tegenstander te verslaan, zelfs als ze daarvoor de regels moeten overtreden. Ondanks het feit dat ze zo’n beetje in de sportzaal en op het voetbalveld wonen zijn deze sportieve monsters het levende bewijs dat groter niet altijd synoniem is voor beter als het aankomt op Bangmakerij.

PYTHON NU KAPPA (PNK)

De meisjes van Python Nu Kappa (PNK) zijn “pretty in pink”, maar je moet ze vooral niet onderschatten. Onder de leiding van hun queen bee Carrie, laten deze dames zien dat ze slim, koudbloedig en genadeloos zijn. Van top tot teen in het roze gekleed zien de PNKs er lief uit. Maar hun liefelijke voorkomen wordt snel angstaanjagend als de Scare Games eenmaal beginnen.