My Fantastic Ranch gameplay

6 Oct 2022

Piece of Cake Studios en NACON bieden met veel plezier een eerste blik op de gameplay van My Fantastic Ranch. Deze managementgame is gericht op jongere spelers en laat hen een ranch vol fantastische wezens beheren met even toegankelijke als diepgaande gameplay.

Gameplay

Binnen een betoverende wereld waarin draken en eenhoorns leven, kunnen spelers de ranch van hun dromen bouwen in deze managementgame voor het hele gezin. Daarvoor kunnen spelers kiezen uit meer dan 24 soorten gebouwen en decoratieve elementen, van fonteinen en trainingsvelden tot graansilo’s, tuinen en heel veel meer. Dankzij de intuïtieve interface kunnen spelers eenvoudig gebouwen, paden en hekken plaatsen om de mooiste ranch van het koninkrijk te creëren.

Samen met je personeel kun je acht soorten draken en eenhoorns verzorgen door ze dagelijks te trainen en te voeden. Als je ranch voltooid is, kun je leerlingen verwelkomen en rijlessen geven, van dressuur en acrobatiek tot schietoefeningen. Maak de ideale combinatie van leerling en magische rijdier om een topduo te vormen dat tijdens festivals zeker indruk op de prins en prinses zal maken.

Of je nu in de Classic-mode speelt om je reputatie op te bouwen en de beroemdste ranch in het koninkrijk te bezitten, of de Dreamer-mode om zonder beperkingen je droomranch te bouwen, My Fantastic Ranch levert een toegankelijke, betoverende managementervaring.

Beschikbaarheid

My Fantastic Ranch verschijnt op 17 november 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en Epic Game Store.