Mysterieuze pokémon maakt binnenkort zijn opwachting

18 Apr 2023

The Pokémon Company heeft bekendgemaakt dat Trainers het mysterie achter een onlangs ontdekte Pokémon in The Hidden Treasure of Area Zero, de aankomende downloadbare content voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, kunnen gaan ontrafelen. Er verschijnt ook een onlangs ontdekte Pokémon in de nieuwste animatieserie Pokémon Horizons: De serie, die later dit jaar wereldwijd uit zal komen.

Pokémon Horizons

Wie is deze Pokémon?!

De onbekende Pokémon doet denken aan de Legendarische Pokémon Terapagos, maar zijn naam en ware aard zijn vooralsnog in nevelen gehuld. Hij is klein van stuk en niet bijzonder sterk. Als het er echter op aankomt, kan hij de energie in zijn lichaam tot een beschermend schild kristalliseren. Daarnaast blijkt hij in een sluimerende toestand over te kunnen gaan wanneer hij het gevoel heeft dat zijn leven in gevaar is. Dan trekt hij zijn hoofd, ledematen en staart terug in zijn schild en ziet hij eruit als een juweel.

In The Hidden Treasure of Area Zero verlaten spelers de regio Paldea en duiken ze dieper in de wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Ga voor meer informatie over The Hidden Treasure of Area Zero naar Pokemon.nl/ScarletViolet.

Mysterieuze Pokémon in nieuwe animatieserie

De Japanse première van Pokémon Horizons: De serie gaf al een voorproefje van de onlangs ontdekte Pokémon. Meer informatie over Pokémon Horizons: De serie volgt op een later moment. Voor het allerlaatste nieuws kunnen fans @PokemonNewsUK op sociale media volgen en zich abonneren op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.