Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je niet!

14 Dec 2017

Al meer dan 80 jaar beleven families veel plezier aan het klassieke en wereldberoemde bordspel Mens Erger Je Niet! Maar wist je dat je er ook Nederlands Kampioen in kunt worden? Dit jaar vindt voor maar liefst de 40e keer het Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet! plaats in Emmeloord.

Op zaterdag 27 januari is jong en oud welkom om deze titel te veroveren. Stand-upcomedian Arie Koomen — o.a. bekend van De Lama’s en Arie & Silvester — presenteert deze jubileumeditie en speelt de eerste ronde mee. Neem jij het tegen Arie en de andere deelnemers op? En weet jij als eerste de vier pionnen ‘thuis’ te brengen en je niet te ergeren aan je tegenspelers?

NK Mens Erger Je Niet 2016 – foto: Reina Halman Fotografie

Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! strijden ruim 250 deelnemers in vijf rondes om het kampioenschap. De deelnemers aan dit bijzondere NK variëren van jong tot oud. Zo doen er beginnende spelers mee vanaf 6 jaar oud tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die alle 40 edities hebben deelgenomen, en spelen mensen met een lichamelijke beperking mee met een aangepast speelbord.

Iedereen die graag Mens Erger Je Niet! speelt, is welkom. Dat iedereen kans maakt op de titel en een mooie geldprijs, bewijst de winnaar van vorig jaar. De 8-jarige Thomas Aarnink wist in 5 rondes Nederlands Kampioen te worden!