Nieuw op Boomerang: grizzlyberen, lemmings en nijlpaarden

1 Nov 2016

In november hoeft niemand zich te vervelen dankzij familiezender Boomerang. Op dinsdag 1 november zijn gloednieuwe afleveringen van de hilarische nijlpaarden ‘The Happos Family’ te zien. Vanaf 7 november gaat de gloednieuwe 3D-animatieserie Grizzy & de Lemmings in première. De serie gaat over een grote, sterke en slimme beer en een aandoenlijke, maar knotsgekke knaagdierenfamilie.

The Happos Family

Boomerang: Hippos Family

Op dinsdag 1 november gaat de gloednieuwe animatieserie The Happos Family in première op Boomerang.

Volg de avonturen van deze opmerkelijke nijlpaardenfamilie tijdens de grappige, korte afleveringen. De Happos wonen in een keurig safaripark waar ze tijdens de openingstijden een ogenschijnlijk rustig leventje hebben. Maar na sluitingstijd gaat het gezin los met dansen, yoga-oefeningen en andere lollige nijlpaardacties, die de bezoekers van het park niet te zien krijgen.

The Happos Family is vanaf 1 november te zien — op maandag tot en met vrijdag om 17:45 uur.

Grizzy & de Lemmings

Boomerang: Grizzy

Op 7 november om 17:15 uur gaat de 3D-animatieserie Grizzy & de Lemmings van start, met in de hoofdrol de grote, sterke en slimme beer Grizzy.

Je zou zeggen dat niemand deze kolos in de weg durft te staan, maar niets is minder waar. Een vertederende, maar knettergekke bende knaagdieren blijkt allesbehalve onder de indruk van de beer. Wanneer de boswachter van huis is, zijn de dieren allemaal van mening dat de boswachterswoning in het natuurreservaat nu hun domein is. Samenwonen is geen optie en er ontstaat een felle strijd om de privileges, waarin Grizzy en de Lemmings elkaar het leven behoorlijk zuur maken.

Vanaf 7 november kun je Grizzy & de Lemmings bekijken op Boomerang — op maandag tot en met vrijdag om 17:15 uur.