Online Kleurplaten Maker

20 okt 2017

Check de Online Kleurplaten Maker, waarmee je een kleurplaat online kan inkleuren.

Er zijn kleurplaten in verschillende thema’s en onderwerpen beschikbaar. Voor elk wat wils dus! En de komende tijd wordt de lijst met online kleurplaten alleen maar groter. Kijk dus regelmatig of er weer een nieuwe kleurplaat is toegevoegd.

Naar de Online Kleurplaten Maker

De Online Kleurplaten Maker werkt lekker simpel:

  • Kies een kleurplaat uit de lijst.
  • Klik in het kleurpalet op het vakje met de kleur waarmee je wil kleuren.
  • Klik op het deel van het plaatje dat je in wil kleuren met de geselecteerde kleur. Het aangeklikte vlak wordt automagisch ingekleurd.
    Tip 1 — Je kunt zowel de vlakken als de lijnen van het plaatje inkleuren. En als je wilt kun je ook de achtergrond een kleurtje geven.
    Tip 2 — Heb je per ongeluk de verkeerde kleur gebruikt? Geen nood. Je kan het stukje gewoon met een andere kleur overkleuren. Of je selecteert “wit” om de verkeerde kleur “uit te gummen”.
  • Als je helemaal happy bent met je creatie dan kun je hem downloaden en hem op je eigen computer bewaren. Dat is ook handig als je de kleurplaat die je gemaakt hebt wil printen.

Een online kleurplaat maken op leukvoorkids.nl is lekker simpel. Zo werkt het!

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.

Frieda Depuydt ~ op 17 april 2019 om 8:58

Ben op zoek naar de kleurplaat voor Pasen 2019 Colruyt Aarschot voor mijn kleindochter, de kleurplaten waren op in de winkel, kan je mij hieraan helpen? Alvast bedankt

Minnash ~ op 2 maart 2019 om 8:27

Hoi Jantine, ik heb zelf geen problemen met de online kleurplatenmaker. Welke internetbrowser gebruik je? (misschien ligt het daar aan)

jantine anker ~ op 1 maart 2019 om 21:09

hij doet het niet !!!!!!!!!!!! grrrrr!