Nieuwe afleveringen Ben 10 op Cartoon Network

21 Feb 2019

Actie, spanning en heel veel plezier: dat zijn de ingrediënten van Ben 10! In deze populaire animatiereeks volgen we de 10-jarige Ben Tennyson. Wanneer hij op een dag een mysterieus horloge vindt, krijgt hij de kracht om te transformeren in verschillende aliens, elk met hun eigen, geweldige krachten! Het derde seizoen gaat op 11 maart om 20:35 uur in première op Cartoon Network.

In dit seizoen zien we nieuwe aliens, voertuigen en schurken. Eén van de nieuwe schurken is Kevin 11, Ben’s 11-jarige rivaal. Kevin 11 ontwikkelde de Anti-trix — een aangepaste versie van Ben’s Omnitrix — die hij kan activeren om alternatieve versies van Ben’s heroïsche aliens te maken. Fans kunnen Ben ook volgen op expedities in verre landen. Ben en zijn familie reizen met de nieuwe Omni-heli naar Azië, Europa en Zuid-Amerika.

Ben 10 werd wereldwijd door 182 miljoen personen bekeken en 56 miljoen kinderen zagen de show in het derde kwartaal van 2018. De show is geproduceerd door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment.