Nieuwe en favoriete familiefilms in de voorjaarsvakantie bij Zapp op NPO 3

15 Jan 2019

Vanaf maandag 18 februari dagelijks om 15.30 uur bij Zapp op NPO 3: zes nieuwe en aansluitend zes favoriete Telefilms. Het zijn eigentijdse, prikkelende en verrassende familiefilms – onder meer de eerste geanimeerde Telefilm! – waarbij kinderen vanaf zes jaar mee kunnen kijken.

Taiki

maandag 18 februari — Bruno (9) heeft geen zin om met zijn ouders en zusje op vakantie naar Zweden te gaan. Hij blijft liever gamen met zijn digitale vriend Taiki. Tijdens de lange, saaie autorit begint Bruno zo te klieren dat zijn ouders hem uit de auto zetten. Als ze hem later willen ophalen, is Bruno verdwenen in het Zweedse woud.

Telefilm: Taiki

Hiernamaals

dinsdag 19 februari — Na de dood van haar moeder heeft Sam (16) de zorg van haar twee broertjes en wat afwezige vader op zich genomen. Als ze zelf na een ongeluk in het Hiernamaals belandt en erachter komt dat ze haar leven over kan doen, besluit ze alles op alles te zetten om de dood van haar moeder te voorkomen.

Telefilm: Hiernamaals

Het irritante eiland

woensdag 20 februari — Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president. En een jongen vol met dromen die het tij misschien kan keren. Maar hoe?

Telefilm: Het irritante eiland

De tand des tijds

donderdag 21 februari — De allereerste geanimeerde Telefilm uit de geschiedenis! Niemand vindt de geschiedenislessen van meester Menno leuk. Maar wanneer hij een magische talisman vindt, stort hij zijn leerlingen in een avontuur van alle tijden.

Telefilm: De tand des tijds

Bears Love Me

vrijdag 22 februari — De droom van Jip komt uit wanneer haar gezin besluit met een camper de wijde wereld in te trekken om wilde beren te zien. Als haar vader onderweg een paniekaanval krijgt en ook de rest van de gezinsleden te bang is om verder te reizen, besluit de achtjarige haar eigen plan te trekken.

Telefilm: Bears love me

 

Zomer zonder mama

zaterdag 23 februari — Omdat haar moeder als oorlogsverslaggever naar Syrië is, brengt Suzan de zomervakantie door bij haar oma. Tegen het advies van haar vriendinnen, sluit Suzan vriendschap met de Syrische Rana, die daar in het AZC woont. Wanneer Susans moeder plotseling in het Syrische oorlogsgebied verdwijnt komt hun vriendschap onder druk te staan, en ontdekt Suzan wat Rana al die tijd verborgen heeft gehouden.

Telefilm: Zomer zonder mama

De oudere Telefilms, die aansluitend aan de nieuwe titels worden uitgezonden: