Nieuwe HSM wallpaper

5 Jun 2008

Lynn besteedde een deel van haar zakgeld bij de Blokker aan een High School Musical opbergmap.

Een leuk ding en prima geschikt om een foto van te maken en als HSM bureaublad achtergrond op leukvoorkids.nl te zetten

Bekijk de wallpaper van High School Musical

tess ~ op 2 July 2011 om 9:35

1. gabriella 2. troy 3. HSM 2

gabriella ~ op 12 December 2008 om 21:02

high school musical is super! ik ben er megga fan van! ik heb drie vragen die jullie moeten beantwoorden dan weet ik en is mijn onderzoek gelukt! dus antywoordt aub snel! vraag1) welk hsm mleisje vindt jij de tofste en/of leukste? gabriella sharpay taylor kelsi martha vraag 2) welke hsm jongen vindt jij het knapst en /of tofst? troy chad zeke ryan jason welke hsm film vindt jij het mooist? hsm 1 hsm 2 hsm 3 (asl je deze nog niet gezien hebt dan moet je een andere nemen!) alvast bedant GABRIALLA p.s. mijn echte naam is ook gabriella! toevallig he! :)