Nieuwe LEGO Harry Potter en Fantastic Beasts sets in de maak

23 Feb 2018

Harry Potter fan en zin om iets te bouwen? Goed nieuws. Later in het jaar ligt er een compleet nieuwe serie aan Harry Potter Wizarding World LEGO producten in de winkel.

Er is nieuw LEGO speelgoed — geïnspireerd op de Harry Potter Wizarding World — in de maak. In het nieuwe LEGO thema tref je diverse bouwsets aan. Ook komen er minifiguurtjes en BrickHeadz van al je favoriete Harry Potter en Fantastic Beasts personages — van Hermelien Griffel tot Newt Scamander.

Zweinstein’s Grote Zaal

Nog niet alle details zijn al bekend, maar de Grote Zaal van Zweinstein — waar de studenten genieten van hun feestmaaltijden — is een van de sets van het LEGO Wizarding World thema. Deze bouwset zal vanaf augustus te koop zijn. Hou de LEGO website in de gaten voor meer nieuws.

 

Harry Potter en LEGO

In 2001 kwam er voor het eerst Harry Potter LEGO uit, toen de eerste Harry Potter film (Harry Potter en de Steen der Wijzen) in de bios te zien was. Onder andere het Verboden Bos, Hagrid’s Hut en de Wegisweg werden als bouwset uitgevoerd. Op het witte doek was er in 2014 al een klein rolletje weggelegd voor Albus Perkamentus in The LEGO Movie. En een jaar later verscheen Harry Potter in de game consoles toen LEGO Dimensions werd gelanceerd.