Taarten van Abel. Een nieuwe reeks

2 Sep 2010

Ik had een persberichtje in mijn Leuk voor kids mailbox. Een nieuwe serie Taarten van Abel gaat van start. Hey tof, taarten van Abel is altijd hartstikke leuk om te kijken.

Alleen … niet zo héél handig dat ze het bakprogramma op dezelfde tijd als Studio Sport uitzenden. Heel wat vaders kijken natuurlijk liever Eredivisievoetbal 🙁

Zondag 12 september, 19.00 uur is bij VPRO’s Z@pp op Nederland 3 de eerste aflevering te zien van het nieuwe seizoen van Taarten van Abel. In de populaire en bekroonde kindertalkshow bouwt bakker Abel met bijzondere kinderen een taart voor een speciaal persoon.

In de dertien afleveringen van het zevende seizoen voert bakker Abel (Siemon de Jong) weer openhartige gesprekken met kinderen, terwijl ze samen een taart maken voor een speciaal persoon. De kinderen luchten hun hart, wat voor aangrijpende en komische momenten zorgt. In de eerste afleveringen zijn Teuntje en Martin, allebei twaalf jaar, de bakkersassistenten.

Zondag 12 september, 19.00 uur is bij VPRO’s Z@pp op Nederland 3 de eerste aflevering te zien van het nieuwe seizoen van Taarten van Abel. In de populaire en bekroonde kindertalkshow bouwt bakker Abel met bijzondere kinderen een taart voor een speciaal persoon. In de dertien afleveringen van het zevende seizoen voert bakker Abel (Siemon de Jong) weer openhartige gesprekken met kinderen, terwijl ze samen een taart maken voor een speciaal persoon. De kinderen luchten hun hart, wat voor aangrijpende en komische momenten zorgt. In de eerste afleveringen zijn Teuntje en Martin, allebei twaalf jaar, de bakkersassistenten.