Nieuwe VR escape room: The Break-in

30 Oct 2023

The Park Playground – aanbieder van meeslepende virtual reality-ervaringen – kondigt de lancering aan van zijn nieuwste VR escape room: The Break-in.

De nieuwste VR escape room dompelt spelers met behulp van artificial intelligence onder in een interactief en gepersonaliseerd avontuur. The Park Playground is befaamd om zijn free-roam mobiele VR-ervaringen en maakt gebruik van headsets waarmee gebruikers volledige speelvrijheid hebben. Zo beleven spelers een ongekende ervaring terwijl ze samenwerken om puzzels op te lossen en ontbrekende kunstwerken te lokaliseren.

The Break-in is ontworpen voor spelers vanaf twaalf jaar en wordt gespeeld in teams van twee tot acht personen per veld, die de hoofdrolspelers vormen in een spannend verhaal van een overval.

Op de plek van de fictieve Crompton Bank werken teamleden samen aan een ambitieuze missie om een waardevol meesterwerk terug te halen dat vermist is uit een bewaakte kluis vol AI-gegenereerde kunstwerken. Om het kunstwerk te vinden moeten spelers hun weg vinden in het doolhof van de bank door puzzels op te lossen, sleutelkaarten te vinden en te navigeren door lasers. Ondertussen moet je het vijandelijke team zien te ontwijken.

De VR-ervaring bevat spectaculaire filmische momenten, slow motion-effecten en unieke in-game mechanismen waarbij spelers, vanuit verschillende locaties in het spel, met elkaar moet communiceren en gebouwen moet doorzoeken om het vermiste kunstwerk op te sporen.

Meer info