Nieuwste Pokémon-computeranimatiefilm exclusief in première bij Netflix

22 jan 2020

Pokémon: Mewtwo Strikes Back — Evolution (Mewto Slaat Terug), de nieuwste Pokémon-computeranimatiefilm, gaat exclusief in première bij Netflix op Pokémon Day, 27 februari 2020

Pokémon: Mewtwo Strikes Back — Evolution voegt een nieuwe digitale animatiestijl toe aan de Pokémon-computeranimatiefilms. De film is geïnspireerd op een van de populairste verhalen uit de langlopende serie. De film was een groot succes in Japan, waar hij afgelopen jaar tijdens zijn openingsweekend een van de films met de hoogste omzet was.

In Pokémon: Mewtwo Strikes Back — Evolution ontdekken en bewerken onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew. Ze creëren een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een Legendarische Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen.

Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?