OEPS! Kids overboord

16 Sep 2022

Ga mee op avontuur met Finny en Leah in de komische animatiefilm OEPS! Kids overboord. Deze beste dierenvrienden slaan overboord van een ark en worden van elkaar gescheiden. Leah spoelt aan op een eiland, terwijl Finny bij een vreemde kolonie met soortgelijke wezens belandt. Gaat het de ark bewoners lukken de kids te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer terugvinden?

Het verhaal

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint op te raken. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan. Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk van boord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. OEPS!

Aan boord van hun geïmproviseerde vlot krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Wanneer het vlot in een zware storm terecht komt, worden Finny, Leah en Jelly van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker te midden van een vreemde kolonie van bekende soortgenoten.

Praktische info

OEPS! Kids overboord is een komische en spannende animatiefilm voor de hele familie en daarom een uittip om in de kerstvakantie naar toe te gaan.

Releasedatum:vanaf 14 december in Nederlandse en Belgische bioscopen
Speelduur:85 minuten
Taal:Nederlands
Leeftijd:6+
Genre:Familiefilm