Omniversum biedt moeders op Moederdag gratis grootbeeldfilm aan

8 May 2019

Zondag a.s. is het Moederdag. Het Haagse filmtheater Omniversum biedt alle mama’s dan een gratis grootbeeldfilm aan, bijvoorbeeld Born to Be Wild, Pandas, a New Story of Backyard Wilderness. Op het 840 m² grote koepelscherm een onvergetelijke belevenis. De enige voorwaarde is dat mama een betalende bezoeker meeneemt.

Programma Moederdag – 12 mei 2019

Born to be wild — 11.00 uur
Een hartverwarmende film over twee bijzondere vrouwen die zich in Kenia en op Borneo ontfermen over olifanten- en orang oetanweesjes. Carice van Houten is de verteller.

Pandas, a new story — 12.00 & 14.00 uur
Een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Met verteller Buddy Vedder.

Backyard wilderness — 13.00 & 16.00 uur
Een heerlijke, veelbekroonde grootbeeldfilm met adembenemende beelden over de natuur vlakbij huis, die je uitnodigt er ook zelf op uit te trekken. Ingesproken door Jenny van Leeuwen.

Oceans, our blue planet — 15.00 & 17.00 uur
Ga met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën en kom oog in oog met dolfijnen, zeeotters, lipvissen, octopussen en yetikrabben. Verteller: Ruby van Tongeren.

A beautiful planet — 18.00 uur
Een spectaculaire film waarbij je met de astronauten Wilmore, Virts en Cristoforetti vanuit het International Space Station onze aarde kunt bewonderen. André Kuipers is de verteller.

D-Day, Normandy 1944 — 19.00 uur
Thom Hoffman is de verteller bij deze bijzondere grootbeeldfilm over de grootste geallieerde operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Jerusalem — 20.00 uur
Een inspirerende reis naar een van de oudste steden ter wereld met zijn mysterieuze aantrekkingskracht. De verteller is Frank Rigter.

Reserveren is niet verplicht, maar kan natuurlijk wel: via www.omniversum.nl.