Online ganzeborden

14 Oct 2007

Even genoeg van het spelen van Sherwood?

Waarom doe je niet eens een rustig spelletje Ganzenbord waar je ook nog wat van opsteekt. Op de website van School TV vind je een hele lijst met mogelijkheden om online Ganzenbord te spelen. Bijvoorbeeld met vragen over Ridders en Kastelen.

Leuk om even tussen al die actiespelletjes door te doen …

nikita ~ op 28 October 2011 om 15:49

leuk

ejdngj ~ op 25 December 2010 om 14:22

ik kan het spel niet spele maar ik heb het een keer op spele gedaan en ik vond het leuk echt grapig jo moet je doen dus ga naar spele en speel het nnnnnnuuuuuuuuuuuuuuu snel snel doei oja nooit hier op ziten zaai doei nu echt

ejdngj ~ op 25 December 2010 om 14:20

ik kan het spel niet spele maar ik heb het een keer op spele gedaan en ik vond het leuk echt grapig jo moet je doen dus ga naar spele en speel het nnnnnnuuuuuuuuuuuuuuu snel snel doei

AMAR ~ op 10 January 2010 om 16:49

IK VIND GANZEN LEUK IK HEB EN KAMER DAAR VAN KLEREN TAS JAS IK HEB ALLES VAN GANZEN ZELFS EN DSI MAAR IK HEB GANZEN SPEEL GOED IK VIND GANZEN LEUK