Wat dacht je van een ruilbeurs?

6 Jan 2008

Laatst vroeg een vriendje van me of het niet leuk zou zijn om een online ruilbeurs toe te voegen aan leukvoorkids.nl?

Ik was zelf meteen wel behoorlijk enthousiast. En ik heb intussen al een beetje rondgekeken wat er zoal op ruilgebied te doen is in Nederland. En da’s niet al te veel. Zeker een ruilsite die alleen gericht is op spulletjes voor kinderen ben ik niet tegengekomen. Maar voordat ik een ruilbeurs (zoiets als het schermvoorbeeld hieronder) inbouw in LvK wil ik natuurlijk graag jouw mening horen.

******************************* begin schermafdruk *******************************

Een ruilbeurs op leukvoorkids.nl?

******************************* einde schermafdruk *******************************

Dus … zou jij (kind of volwassene met kinderen)  het handig / makkelijk vinden als je via deze website dingetjes zou kunnen ruilen?

Ik denk dan bijvoorbeeld aan dingen als stripboeken of kinderboeken, computerspelletjes of games voor de PSP, Playstation 2 / 3 en andere consoles, jeugdfilm DVDs en speelgoed. En met ruilen bedoel ik ook echt ruilen. Het ene ding tegen het andere dus. Niks tegen geld! Want da’s gewoon verkopen. Spullen die je kwijt wilt zet je op marktplaats. Daar heb je deze website zeker niet voor nodig.

Jouw mening lees ik graag in de comments …  😀

minnash ~ op 29 January 2010 om 10:42

Hoi Petra, Bedankt voor je feedback. Het is alweer een tijdje geleden dat ik met het idee voor een ruilbeurs rondliep. Mocht ik het oppakken dan laat ik het je weten ...

Petra ~ op 21 January 2010 om 14:40

Ik ben op moment op zoek naar een mogelijkheid voor ruilen, maar kan niet echt een goede site vinden. Want het probleem in mijn ogen is ook de zoekmogelijkheid. Want als ik kleren b.v. heb zoekt meestal niemand direkt naar die broek of blouse, dus daar valt niet op te zoeken, maar wellicht op het item "in ruil gevraagd", want dan zou je kunnen kijken wat je zelf teveel hebt dat een ander wel wil. Ook heb ik het idee dat het nog helemaal niet storm loopt en dus de "markt" er nog niet helemaal is. Ik denk dan ook dat er veel reklame voor gemaakt moet worden, want als je nu enkele stukken tussen ziet staan verlies je gauw je interesse en zal je ook een andere keer niet opnieuw gaan kijken. De massa maakt het interessant. Houd me op de hoogte, wie weet zit er toekomst in. Groeten, Petra