Ontdek de zes rijken van Lost in Random

2 Sep 2021

Je kruipt in de huid het twaalfjarige meisje Even, wiens zusje Odd is ontvoerd door de boze koningin van het Kingdom of Random.

Even moet nu door alle zes rijken van het land reizen — en onderweg de gevaren die haar bedreigen overwinnen — om haar zusje te redden. In haar zoektocht kan Even rekenen op de levende dobbelsteen Dicey, die haar helpt met haar magische krachten.

Spelers komen in Lost in Random zes unieke rijken tegen — elk met unieke personages en obstakels — die Even en Dicey op allerlei manieren op de proef stellen. Hieronder vind je een korte beschrijving van ieder rijk.

Onecroft

Onecroft, het meest vervallen rijk, is een verwaarloosd gebied dat is gevuld met de rotzooi die is weggegooid in de andere vijf sectoren. Dit is het thuis van Even en haar zus Odd, die hier troost vinden binnen de veiligheid van haar muren.

Two-Town

Two-Town is een plek van dualiteiten en gespleten persoonlijkheden, die elke dag veranderen met een dobbelsteenworp van de koningin. Dit magische rijk verandert altijd en kan er elke ochtend weer heel anders uitzien.

Threedom

Deze regio verkeert in chaos sinds de koning er jaren geleden is vermoord. Zijn overlevende triolen lanceerden kort daarna een eindeloze en drieledige burgeroorlog.

Fourburg

Fourburg, dat is gebouwd op de ruïnes van Four-town, is een rijk van wetteloosheid waarin gokken de enige manier is om te krijgen wat je wilt.

Fivetropolis

Fivetropolis, ooit een mythische en machtige regio boordevol wonderen en grootsheid, werd net als de andere rijken een schaduw van zichzelf na de No Dice War.

Sixtopia

Sixtopia, dat door de hier residerende koningin wordt beschouwd als het grootste rijk, staat bekend als een magisch paradijs van luxe. Maar iedereen die dit domein betreedt, keert om een of andere reden nooit meer terug naar zijn thuisland.

Gameplay trailer

Beschikbaarheid

Lost in Random wordt op 10 september uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC via Origin en Steam.