Paperman Adventure Delivered

21 Sep 2023

Paperman: Adventure Delivered is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. 

Paperman: Adventure Delivered is een 3D-platformer waarin spelers kleurrijke werelden verkennen om verloren post terug te vinden en een hebzuchtige draak proberen te verslaan.

Spelers kunnen aan de slag met vier unieke postbezorgers en wisselen van personage om unieke vaardigheden vrij te spelen. Zo gooit Paperman, de held van het spel, brieven als projectielen en kan hij over korte afstanden teleporteren. Express is het snelste personage en bezorgt dringende leveringen. Scrolly zweeft zorgeloos door de lucht en met zijn trouwe veer is hij in staat de hoogste platformen te bereiken. Carl, die wel een tegen een stootje kan, levert de zwaarste pakketten met grote zorg!

Over Paperman: Adventure Delivered

Het postkantoor van Paperman is erin geslaagd om 1 miljoen bezorgingen te doen! Om deze bijzondere prestatie te vieren, heeft het postkantoor besloten speciale gouden enveloppen te versturen naar hun trouwste klanten.
Op een avond dat de draak televisie zit te kijken, ziet hij het nieuws over de gouden brieven. Hebzuchtig als hij is, gebruikt de draak zijn oude magie om het postkantoor aan te vallen en alle post te stelen, inclusief de gouden brieven. Paperman en zijn team moeten er alles aan doen om de post en de gouden enveloppen terug te halen!

Game kenmerken

De belangrijkste kenmerken van Paperman: Adventure Delivered zijn:

  • Lokale co-op in split-screen tot wel vier spelers op pc en PlayStation 5. Op PlayStation 4 en Nintendo Switch is lokale co-op mogelijk met twee spelers.
  • 4 unieke speelbare personages, waaronder: Paperman, Express, Scrolly en Carl. Spelers kunnen gemakkelijk en snel wisselen van personage bij de brievenbus. 
  • 3 open werelden om te verkennen met eeuwenoude tempels, extreem hete woestijnen en hoge bergtoppen. Vlieg, spring, ren, teleporteer en duw je een weg door deze kleurrijke werelden.
  • Er zijn honderden collectibles te vinden, inclusief gouden brieven. Activeer daarnaast verborgen platformen, zet windbuizen aan en los uitdagende puzzels op.