Piet Piraat en het zeemonster

3 Jul 2013

Bij de nieuwe film Piet Piraat en het Zeemonster organiseren Studio 100 en Pathé van zaterdag 31 augustus t/m zondag 22 september exclusieve Piet Piraat Filmfeesten in elf bioscopen.

Piet Piraat droomt ervan lid te worden van de exclusieve Dappere Piraten Club. Daarvoor moet hij wel een zeemonster verslaan. Een lastig karwei. In het havenstadje Comino, waar Piet en zijn bemanning aanmeren, wonen nog maar twee mensen: Maribel en Stella, de zus van Stien Struis. Alle andere inwoners zijn gevlucht vanwege het zeemonster in de baai.

Een zeemonster? Piet wat hem te doen staat: Comino van het zeemonster verlossen zodat hij eindelijk lid kan worden van de Dappere Piraten Club. Maar dan wordt Berend verliefd op Stella en Piet op de mooie Maribel. Bovendien blijkt het zeemonster niet zo echt als iedereen denkt. Zal het Piet en zijn maatjes toch nog lukken Comino te verlossen van alle gevaar?

Bij de Piet Piraat Filmfeesten kijken de fans samen met Piet Piraat naar zijn nieuwe, vierde bioscoopavontuur: Piet Piraat en het Zeemonster. Piet Piraat heeft voor alle aanwezigen een kleine verrassing en geeft antwoord op alle vragen die de kinderen hem stellen. Check de website voor meer info.

http://www.youtube.com/watch?v=4f2xeispmkw