Pieter Konijn – Het avontuur in het bos

6 Mar 2020

Pieter Konijn is al meer dan 100 jaar ieders favoriete kinderheld en krijgt dit voorjaar zijn eigen bordspel. Vanaf 1 april stappen de allerkleinsten in de wereld van de vrolijke en dappere Pieter Konijn met het bordspel Pieter Konijn – Het avontuur in het bos.

Pieter Konijn, bekend van de kinderboekenreeks van Beatrix Potter, is al meer dan 100 jaar favoriet bij groot en klein. Naast de boeken, tv-serie en de binnenkort te verschijnen film, gaan gezinnen nu ook samen met Pieter op avontuur in dit nieuwe bordspel. Verzamel in het bos voorwerpen zonder dat Ronald Rat je stopt. Degene die als eerste vijf voorwerpen heeft, is de winnaar van het spel!

Ga samen met je familie en vriendjes én Pieter Konijn op avontuur in het bos. Kies een van je favoriete diertjes uit het verhaal van Pieter Konijn en struin door het bos op zoek naar verborgen voorwerpen. Vind jij het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje?

Maar let op! Ronald Rat en de andere slechteriken houden je goed in de gaten en proberen je te stoppen waar mogelijk. Puzzel je eigen bos in elkaar en verzamel als eerste de vijf voorwerpen!

TitelPieter Konijn – Het avontuur in het bos
Releasedatum1 april 2020
Adviesverkoopprijs€ 14,95
Aantal spelers2 tot 4
Leeftijd4+
Speelduur20 minuten