Pokémon presenteert nieuw bordspel met Pokémon Trading Card Game Battle Academy

4 Jun 2020

The Pokémon Company International heeft de release van de Pokémon Trading Card Game Battle Academy aangekondigd. Daarmee wordt Battle Academy het allereerste bordspel van de Pokémon TCG, een van de populairste en bestverkopende kaartspellen ter wereld. Battle Academy biedt niet alleen alles wat een Trainer nodig heeft om de beginselen van de Pokémon TCG onder de knie te krijgen, maar ook nog eens plezier voor het hele gezin, strategische Pokémon TCG-spelsituaties en een klassieke, eenvoudig te leren spelbeleving.

De Pokémon TCG staat bekend om zijn prachtig geïllustreerde kaarten die geweldig zijn om te verzamelen, om te ruilen en om mee te spelen. Daarnaast is er een uitgebreid productaanbod voor elke Trainer: van relaxte verzamelaar tot fanatieke toernooispeler. De introductie van Battle Academy biedt enthousiaste spelers nog meer toegankelijke opties.

Elke Battle Academy-box bevat een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Daarnaast bevat het spel een codekaart waarmee Trainers de Pokémon TCG digitaal kunnen spelen via de gratis Pokémon Trading Card Game Online-app op iOS- en Android-apparaten en op Pokemon.com.

Battle Academy wordt wereldwijd op 31 juli 2020 gelanceerd en is verkrijgbaar bij deelnemende winkeliers en online shops.