Privacy statement

Leuk voor kids verzamelt op deze website persoonsgegevens. De manier waarop deze gegevens worden verzameld en gebruikt lees je op deze pagina.

Contactgegevens

Leuk voor kids is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Leuk voor kids is een Nullbeta Internet website en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39094810. Je kunt ons als volgt bereiken:

Gelrelaan 34
8302 KE Emmeloord

Mobiel: (06) 10 10 33 53
Internet: www.hansrochat.nl
E-mail: [email protected]

Persoonsgegevens

Leuk voor kids wil graag een transparante website zijn. Alleen als het echt nodig is wordt er op deze website om persoonlijke informatie gevraagd. Als we jou bijvoorbeeld vragen om jouw e-mailadres achter te laten wordt deze informatie alleen gebruikt als een middel om contact met je op te nemen of als manier om je aan te melden.

Voor- en achternaam: het is best praktisch als we weten hoe we je mogen aanspreken. Anders moeten we iedereen die contact zoekt met “Hey dude” beantwoorden.

E-mailadres: om te kunnen reageren op een vraag of opmerking via het contactformulier, een winactie of comment is het reuze handig als we je e-mailadres weten. Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met anderen of gepubliceerd op de website.

Adres en woonplaats: als we een winactie organiseren dan willen we natuurlijk graag weten waar we de prijs heen kunnen sturen. Vandaar dat we je dan vragen waar je huis woont.

IP-adres: Het liefst zouden we je herkennen aan je mooie blauwe ogen, maar dat gaat helaas niet op internet. We gebruiken je IP-adres om te zien dat jij het bent en ervoor te zorgen dat de site goed werkt als je jouw waardering voor de kleurplaten achterlaat of als je meedoet aan een prijsvraag.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Als je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Meer over het gebruik van cookies lees je in het cookiebeleid.

Content van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten — embedded — inhoud tonen, zoals video’s of afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Bewaartermijn

Leuk voor kids bewaart de verzamelde gegevens voor termijnen van uiteenlopende duur. Hoe lang we je gegevens bewaren is afhankelijk van de categorie van gegevens en de manier waarop die verzameld zijn.

Voor de gegevens die verzameld worden via de (contact)formulieren op deze website, geldt dat deze vijf jaren bewaard worden.

Voor de gegevens waarvan in dit statement geen concrete bewaartermijn wordt genoemd, geldt een termijn tot maximaal één jaar na afloop van (1) de duur van de relatie met de betrokkene of (2) de eventuele wettelijke bewaartermijn die van toepassing is. Hierna worden de persoonsgegevens gewist.

Inzien en verwijderen van persoonlijke informatie

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achtergelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden. Hiervoor kun je contact opnemen via [email protected]

Als je van mening bent dat Leuk voor kids handelt in strijd met de geldende wet- en regelgeving over persoonsgegevens, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens om een klacht in te dienen:

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374,
2509 AJ Den Haag